Referenciák

Mega-Tolóajtó kft. – Technológia

Mega-Tolóajtó kft. – Technológia

A megbízható és konstans minőséget a gyártás során alkalmazott csúcstechnológia garantálja. Nézze meg az üzemünkben működő gyártósorokat, olyan gépeket, műszaki tartalmat mutatunk be Önöknek – a cegesfilm.com-nak köszönhetően – amelyek a tökéletes végeredmény érdekében tizedmilliméter pontosan dolgoznak, a tervezéstől a kivitelezésig!

Mega-Tolóajtó kft.

Mega-Tolóajtó kft.

Több mint 15 éves tapasztalattal készítünk egyedi tolóajtókat és bútorokat. Az általunk kínált termékek és szolgáltatások gyönyörű, egyedi dizájnnal készülnek, melyek nem csak díszei lesznek az otthonának, de olyan praktikus megoldásokat is tartalmaznak, amelyekkel egyszerűbbé tesszük a hétköznapjait is!

Duoflex-Pool

Duoflex-Pool

A különböző színű mozaikszemeket úgy lehet keverni, akár a festéket. Stílusban, színben, formában nem ismerünk lehetetlent! Többszáz féle raktáron tartott mozaik színből megtervezzük egyedi burkolatát. Gazdag motívum gyűjteményünk segítségével színvonalas vizuális környezetet termetünk a lakás bármely részében.

Duocolor Mozaik Stúdió

Duocolor Mozaik Stúdió – Mozaik csempe raktárról

Mi nem burkolunk, hanem öltöztetünk! Üdvözöljük a mozaikok varázslatos világában! Engedje szabadon a fantáziáját, válassza ki a megfeleleő stílust! Készítse el a tökéletes mozaik keveréket! Ínyenceknek számítógépes programunkkal bármilyen hozott képből, logóból mozaikképet készítünk. Nálunk lehet, sőt, kell is álmodni. Bemutatótermünkben, kedélyes környezetben, kedves kiszolgálás mellett, személyesen is megtekinthetik az összes bemutatott mozaik kínálatot.

Reklámok, társadalmi célú hirdetések

Reklámok, társadalmi célú hirdetések

Igaz, céges referenciafilmet gyártatni gyakran tetemes összegbe kerül – hacsak nem hozzánk fordul! Módszerünk egyszerű és hatékony, a végeredmény pedig egy olyan profi alkotás, amelynek megalkotásában Ön aktívan részt vehet, így a folyamat végén a saját céges érdekeinek maximálisan megfelelő film születhet! Számunkra bármilyen céges tevékenység megjeleníthető, legyen az szolgáltatás, videó-önéletrajz, vagy valamilyen terméket forgalmazó vállalkozás.

TV műsorok sorozatok

Televíziós műsorok és sorozatok

Cégünk a világ legnagyobb természetes hőszigetelő anyag gyártójának a STEICO-nak látja el magyarországi képviseletét. Teljes körű technikai tanácsadással és támogatással kínáljuk a STEICO valamennyi termékét a farost hőszigetelésektől kezdve a befújásos hőszigetelő anyagokig. Büszkék vagyunk rá, hogy csak olyan természetes építőanyagokat forgalmazunk melyek mind egészségünkre, mind pedig környezetünkre ártalmatlanok.