Step by Step

Step by Step

Hogy működik?

Jelentkezzen

Egyeztetés

Film elkészítése

Step by Step

Szerkesztő-riporter és operatőr kollégáink elkészítik a film alapjául szolgáló interjút, amely szerkesztésében akár Ön is segíthet oly módon, hogy előre egyezteti kérdéseit a riporterrel, így tulajdonképpen Ön irányíthatja az interjút és arról tud beszélni, ami a cége szempontjából Önnek a leginkább megfelel. Operatőr kollégánk elkészíti az illusztrációkhoz szükséges vágóképeket, de mondanivalóját alátámaszthatja akár korábban elkészült filmmel vagy fényképekkel is!

Egyeztetjük az összes olyan információt, amit az infócsíkon szeretne megjeleníteni, pl. cége elérhetőségei, aktuális akciók, stb. Ezek az információk a későbbiek során bármikor aktualizálhatóak, tehát a film egy új változata nem igényel ismételt forgatást, csupán az infócsík feliratait kell naprakészen tartani. Ez a munkafolyamat 24 órán belül rendelkezésére áll.

istockphoto 1320675065 612x612 1

Step by Step

Elégedett ügyfél

Három nap múlva elkészül az Ön filmje, amelynek internetre feltöltött web-es elérhetőségét (linkjét) e-mail-ben elküldjük, valamint fájlban is megkapja az elkészült alkotást, amelyeket Ön azonnal felhasználhat.

509 5099390 check green check list icon hd png download

Hol használhatja?

Webes megjelenítés

Feltöltheti a honlapjára

Rendezvényekre

Vásárstandon a háttérben tv-n vagy vetítőn folyamatosan lejátszhatja, prezentációkhoz használhatja

Közösségi oldalakra

Bármelyik videómegosztó portálra feltöltve bárki számára elérhetővé válik egy link megosztásával, így új vásárlókra tehet szert.

Céges hírlevél tartalom

A film linkjét az ügyféllistáján szereplő összes e-mail címre egy kattintással elküldheti, így fenntartva az érdeklődést, a figyelmet terméke iránt.

Every Pixel Mockup