Ismerjen meg

Ismerjen meg

Egy vállalkozás

talpon maradása gyakran attól függ, hogy ki tud-e tűnni a bőséges kínálatot nyújtó szakmai konkurencia közül. Ezért a szolgáltatását, termékét hirdetnie, népszerűsítenie kell.

Vállalkozásunkat – a cegesfilm.com-ot – abból a felismerésből hoztuk létre, miszerint a személyes kapcsolat után a leghatékonyabb marketingeszköz a film.

KÉRDÉSE VAN?
istockphoto 1320675065 612x612 1

Ismerjen meg

Igaz, céges referenciafilmet gyártatni gyakran tetemes összegbe kerül – hacsak nem hozzánk fordul! Módszerünk egyszerű és hatékony, a végeredmény pedig egy olyan profi alkotás, amelynek megalkotásában Ön aktívan részt vehet, így a folyamat végén a saját céges érdekeinek maximálisan megfelelő film születhet! Számunkra bármilyen céges tevékenység megjeleníthető, legyen az szolgáltatás, videó-önéletrajz, vagy valamilyen terméket forgalmazó vállalkozás.

Ismerjen meg

Milyen előnyökkel jár, ha velünk készíti el referenciafilmjét?

 • Minimális ráfordítás, úgy anyagiakban, mint időben.
 • Hozzáértő, tapasztalt televíziós szakemberek útmutatása mellett készülnek a filmek, ugyanakkor az Ön szempontjait tartjuk a legfontosabb rendezőelvnek.
 • Az elkészült alkotást bármikor aktualizáltathatja, nem kell időt áldoznia egy új forgatásra, csupán az infócsíkon megjelenített adatokat frissítjük.
 •  Ön lehet a saját vállalkozása arca, hitelesen tudja képviselni termékét.
 • Az elkészült alkotás videó-linkjét egy kattintással megoszthatja az összes ügyfelével aki az adatbázisában szerepel, így fenntartva az érdeklődést terméke iránt.
 • Bármelyik videómegosztó portálra vagy közösségi oldalra feltöltve bárki számára elérhetővé válik filmje egy link megosztásával, így új vásárlókra tehet szert.
 • 20 másodperces vírusvideókkal, úgynevezett „short” videókkal  (Youtube, TikTok, Facebook) felhívhatja cégére a figyelmet
 • Feltöltheti a céges honlapjára.
 • Vásárstandokon háttérfilmként vetítheti.
 • Bárhol szabadon sugároztathatja.

Mindezt úgy, hogy cégét semmilyen további költség nem terheli, minden felhasználói jog Önnél marad!

Online marketing

Ahhoz, hogy egy telített piacon is folyamatosan új ügyfelekre tudjon szert tenni, fontos, hogy az elkészült referenciafilmek minél szerteágazóbb online felületeken hatékonyan jelenjenek meg. Ehhez azonban gondosan megtervezett marketing stratégiára van szükség.

Ismerjen meg

Az online felületetek számos lehetőséget biztosítanak arra, hogy célzott kampányokat építsünk fel, úgy érdeklődés, mint korcsoportok szerint, mindig szem előtt tartva a cég érdekeit, azaz fókuszban tartva az adott cég potenciális vásárlói körét. A professzionális marketing bizalmat épít és folyamatosan növeli a márka ismertségét. Ezért fontos a marketingre befektetésként tekinteni, nem pedig alkalmi kiadásként.

Az ez irányú kommunikáció tárháza meglehetősen gazdag, érdemes mindig személyre- illetve cégre szabottan kidolgozni, amely a következő elemekből épülhet fel:

KÉRDÉSE VAN?
1653660598 winfatt social media manager in azienda

Ismerjen meg

Lehetséges közösségi média kampányok (egyéni igények szerint megvalósítva)

 • Facebook: frissülő bejegyzésekkel és posztokkal, képpel, videóval a termékekről, szolgáltatásokról. Facebook események, Instagram, Reel, Story, Marketplace, Messenger, különböző „Csoportok”
 • Google: a Google Ads-hirdetések segítségével eljuttatjuk a célcsoportoknak a cég termékeit, hiszen rengeteg felhasználó a Google rendszerében keres rá bizonyos termékekre. Google my business tartalom és képek frissítése Google Ads (szegmentált kampányok)
 • Youtube videótartalom és hozzá kapcsolódó szöveg elhelyezése, Youtube Short-ok
 • TikTok kampány: márkaismertség növelés. A TikTok egyedi tartalom formátumot kínál, amely lehetővé teszi a videók rövid és dinamikus megjelenítését. Olyan támogatott tartalom, amely megjelenhet a felhasználók főoldalán, célzott címkézéssel (hashtag #) a jobb láthatóság és elérés érdekében.

Hirdessen velünk! cegesfilm.com, a megfizethető referenciafilm.