Reklámok, társadalmi célú hirdetések

Reklámok társadalmi célú hirdetések

Reklámok társadalmi célú hirdetések

Csapatunk számos magyarországi cégnek, szervezetnek készített  reklámokat, valamint társadalmi célú hirdetéseket. Ezek közül összegyűjtöttünk néhányat – a teljesség igénye nélkül- az alábbi videóban.

Megrendelőink voltak többek között az ORFK-OBB, a Wienerberger, Passner-Bahamas Kft., Holofon  Zrt., Hungarian Wine Roadshow (magyar borok tengerentúli népszerűsítése céljából készült sorozat, a CNBC kábelcsatornáin kerültek bemutatásra), British Council Hungary, Magyar Nemzeti Bank,Tropicarium, Álomautó Múzeum, Szentendrei Skanzen, Konica Minolta Magyarország, Opel Maxabo, MAKÉSZ, Mikulásgyár és még sokan mások…

Egy vállalkozás talpon maradása gyakran attól függ, hogy ki tud-e tűnni a bőséges kínálatot nyújtó szakmai konkurencia közül. Ezért a szolgáltatását, termékét hirdetnie, népszerűsítenie kell.

Vállalkozásunkat – a cegesfilm.com-ot – abból a felismerésből hoztuk létre, miszerint a személyes kapcsolat után a leghatékonyabb marketingeszköz a film.

Igaz, céges referenciafilmet gyártatni gyakran tetemes összegbe kerül – hacsak nem hozzánk fordul! Módszerünk egyszerű és hatékony, a végeredmény pedig egy olyan profi alkotás, amelynek megalkotásában Ön aktívan részt vehet, így a folyamat végén a saját céges érdekeinek maximálisan megfelelő film születhet! Számunkra bármilyen céges tevékenység megjeleníthető, legyen az szolgáltatás, videó-önéletrajz, vagy valamilyen terméket forgalmazó vállalkozás.

Reklámok társadalmi célú hirdetések

Milyen előnyökkel jár, ha velünk készíti el referenciafilmjét?

 • Minimális ráfordítás, úgy anyagiakban, mint időben.
 • Hozzáértő, tapasztalt televíziós szakemberek útmutatása mellett készülnek a filmek, ugyanakkor az Ön szempontjait tartjuk a legfontosabb rendezőelvnek.
 • Az elkészült alkotást bármikor aktualizáltathatja, nem kell időt áldoznia egy új forgatásra, csupán az infócsíkon megjelenített adatokat frissítjük.
 •  Ön lehet a saját vállalkozása arca, hitelesen tudja képviselni termékét.
 • Az elkészült alkotás videó-linkjét egy kattintással megoszthatja az összes ügyfelével aki az adatbázisában szerepel, így fenntartva az érdeklődést terméke iránt.
 • Bármelyik videómegosztó portálra vagy közösségi oldalra feltöltve bárki számára elérhetővé válik filmje egy link megosztásával, így új vásárlókra tehet szert.
 • 20 másodperces vírusvideókkal, úgynevezett „short” videókkal  (Youtube, TikTok, Facebook) felhívhatja cégére a figyelmet
 • Feltöltheti a céges honlapjára.
 • Vásárstandokon háttérfilmként vetítheti.
 • Bárhol szabadon sugároztathatja.

Mindezt úgy, hogy cégét semmilyen további költség nem terheli, minden felhasználói jog Önnél marad!

Online marketing:

Ahhoz, hogy egy telített piacon is folyamatosan új ügyfelekre tudjon szert tenni, fontos, hogy az elkészült referenciafilmek minél szerteágazóbb online felületeken hatékonyan jelenjenek meg. Ehhez azonban gondosan megtervezett marketing stratégiára van szükség.

Az online felületetek számos lehetőséget biztosítanak arra, hogy célzott kampányokat építsünk fel, úgy érdeklődés, mint korcsoportok szerint, mindig szem előtt tartva a cég érdekeit, azaz fókuszban tartva az adott cég potenciális vásárlói körét. A professzionális marketing bizalmat épít és folyamatosan növeli a márka ismertségét. Ezért fontos a marketingre befektetésként tekinteni, nem pedig alkalmi kiadásként.

Az ez irányú kommunikáció tárháza meglehetősen gazdag, érdemes mindig személyre- illetve cégre szabottan kidolgozni, amely a következő elemekből épülhet fel:

Reklámok társadalmi célú hirdetések

Lehetséges közösségi média kampányok (egyéni igények szerint megvalósítva):

 • Facebook: frissülő bejegyzésekkel és posztokkal, képpel, videóval a termékekről, szolgáltatásokról. Facebook események, Instagram, Reel, Story, Marketplace, Messenger, különböző „Csoportok”
 • Google: a Google Ads-hirdetések segítségével eljuttatjuk a célcsoportoknak a cég termékeit, hiszen rengeteg felhasználó a Google rendszerében keres rá bizonyos termékekre. Google my business tartalom és képek frissítése Google Ads (szegmentált kampányok)
 • Youtube videótartalom és hozzá kapcsolódó szöveg elhelyezése, Youtube Short-ok
 • TikTok kampány: márkaismertség növelés. A TikTok egyedi tartalom formátumot kínál, amely lehetővé teszi a videók rövid és dinamikus megjelenítését. Olyan támogatott tartalom, amely megjelenhet a felhasználók főoldalán, célzott címkézéssel (hashtag #) a jobb láthatóság és elérés érdekében.

Szerkesztő-riporter és operatőr kollégáink elkészítik a film alapjául szolgáló interjút, amely szerkesztésében akár Ön is segíthet oly módon, hogy előre egyezteti kérdéseit a riporterrel, így tulajdonképpen Ön irányíthatja az interjút és arról tud beszélni, ami a cége szempontjából Önnek a leginkább megfelel. Operatőr kollégánk elkészíti az illusztrációkhoz szükséges vágóképeket, de mondanivalóját alátámaszthatja akár korábban elkészült filmmel vagy fényképekkel is! Egyeztetjük az összes olyan információt, amit az infócsíkon szeretne megjeleníteni, pl. cége elérhetőségei, aktuális akciók, stb. Ezek az információk a későbbiek során bármikor aktualizálhatóak, tehát a film egy új változata nem igényel ismételt forgatást, csupán az infócsík feliratait kell naprakészen tartani. Ez a munkafolyamat 24 órán belül rendelkezésére áll.

Reklámok társadalmi célú hirdetések

Három nap múlva elkészül az Ön filmje, amelynek internetre feltöltött web-es elérhetőségét (linkjét) e-mail-ben elküldjük, valamint fájlban is megkapja az elkészült alkotást, amelyeket Ön azonnal felhasználhat.

Hol használhatja?

Webes megjelenítés

Feltöltheti a honlapjára

Rendezvényekre

Vásárstandon a háttérben tv-n vagy vetítőn folyamatosan lejátszhatja, prezentációkhoz használhatja

Közösségi oldalakra

Bármelyik videómegosztó portálra feltöltve bárki számára elérhetővé válik egy link megosztásával, így új vásárlókra tehet szert.

Céges hírlevél tartalom

A film linkjét az ügyféllistáján szereplő összes e-mail címre egy kattintással elküldheti, így fenntartva az érdeklődést, a figyelmet terméke iránt.